We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

Onroerend goed verkoop in Spanje, Costa Blanca, Albir, Altea

Costa Blanca, de witte kustlijn, strekt zich uit van Denia in het noorden, tot Cartagena in het zuiden. Het gebied heeft één van de beste klimaten in Europa, het zogenaamde micro klimaat, dat zich uitstekend leent voor allerlei buiten activiteiten gedurende het hele jaar. De temperatuur in de zomer is tussen 25 en 35 graden en in de wintermaanden, tussen 10 en 20 graden.

Zonnige dagen: 300-320 per jaar
Gedeeltelijk bewolkte dagen: 20-40 dagen per jaar
Regenachtige dagen: 15-25 per jaar

De luchthaven van Alicante, is de derde grootste van Spanje en is , is gelegen aan de kust. Er zijn dagelijks vluchten naar de meeste grote luchthavens in Europa. Vanuit het noorden zijn zowel bussen en treinen beschikbaar naar de luchthaven, vanuit het zuiden, alleen bussen.

Het wegennet in Costa Blanca is een van de beste en meest ontwikkelde van het hele land. Het duurt 30 tot 90 minuten rijden van de luchthaven Alicante naar de verschillende bestemmingen in Costa Blanca.

ALICANTE STAD

De stad heeft zowel historische als moderne gedeeltes, het kasteel van Santa Barbara op de heuvel van Monte Benecantil, de kathedraal San Nicolas de Bari dat zich bevindt in het hart van het oude centrum om ook maar niet het, in barokke stijl gebouwde gemeentehuis te vergeten, dat ook deel uitmaakt van het historische hart van de stad.
Als u van het moderne gedeelte houdt, is Alicante het winkelparadijs met onder andere het geliefde “El Corte Ingles” een warenhuis met veel boutique winkels. Het heeft een geweldig uitgaansleven en een actief theater aanbod.
De stad is landelijk welbekend van het jaarlijkse zomer Hogeras feest (waar grote papier mache poppen in de brand worden gestoken - de vreugdevuren van San Juan).

ELCHE

Een adembenemende stad te midden van een palmbomenbos van meer dan 200.000 palmbomen. Elche is doordrenkt van geschiedenes en is in het jaar 2000 door de UNESCO op de Werelderfgoedlijst gezet. Het historische hart van Elche heeft nog delen van haar moslim verleden behouden en heeft ook alles wat modern is verwelkomd op het gebied van winkels, dineren en het nachtleven. De stad is bekend van de leren schoenen fabrieken, rustige en de exquisiete botanische tuinen en de Palmeral van de azuurblauwe koepel van de basiliek. Op de 13e augustus begint de stad de jaarlijkse feesten ten ere van de "Dame van Elche" tijdens de nacht “Nit de Lálba in Elche” met een ongelooflijk, indrukwekkend en vuurwerk spektakel dat met geen ander vuurwekspektakel te vergelijken is.

MURCIA STAD

Murcia stad bevindt zich op 45 minuten rijden van Alicante luchthaven, 15 min. van de nieuwe, internationale luchthaven in Murcia (vanaf 2014).

De hoofdstad van de regio Murcia, de stad is een binnenlandse schat met een historische pracht met in het oude centrum de kathedraal Santa Maria en de kwaliteitswinkels in het El Corte Ingles warenhuis. De kustgebieden en stranden zijn bekend als de Costa Calida en ze hebben zelfs hun eigen zee, Mar Menor genaamd (Europa's grootste meer), om maar niet te vergeten het pittoreske en rustige Calblanque natuurreservaat dat zich aan de kust bevindt vlakbij Cabo de Palos & La Manga Golf, het luxueuze, extravagante speelterrein van de voetballers van vele Europese voetbalclubs. Murcia is ook ideaal voor een groot aantal attracties zoals een natuurpark “Terra Natura Park” en een ruime selectie van golfbanen. Dit is de ideale plek voor een golfspeler met een ruime selectie aan mooie, prive golfbanen waar u en uw familie maar liefst 315 zonnige dagen per jaar kunt genieten bij het zwembad of op de golfbaan die is ontworpen door Jack Nicklaus of andere, bekende golf architecten, alle gelegen in een prachtige omgeving.
De wijn regio van Yecla, Jumilla & Bullas is welom bekend voor de produktie van een van de mooiste wijnen in de wereld.

CARTAGENA

Was sinds de 18e eeuw de hoofdstad van de Zeevaart afdeling van Spaanse Leger (van de Middellandse Zee) sinds de 18e eeuw. Deze stad ligt aan de Middellandse zee, in de haven van Cartagena, waar de Romeinen hun invloeden hebben achtergelaten en wat tegenwoordig een aanleghaven is voor cruiseboten. De stad heeft vele, historische wandelroutes om de verschillende attracties te bezoeken, zoals het amfitheater, de Peral onderzeëer en het Marine museum, buiten de leuke barretjes in de zijstraatjes, de boutique winkels en de moderne wandelpromenade. Het voornaamste festival vindt plaats tijdens de laatste twee weken van september, genaamd de Cartagenen en de Romeinen dat herinnerd aan de tweede Punische oorlog met Hannibal en zijn winnende rivaal Cornelius Scipio.

Mar Menor - Lo Pagan “Modder” Las Salinas - voor een therapeutische behandeling

GBadderen en stinken in een modderbad - GRATIS - aanbevolen voor de behandeling van alle huidtypes zoals bijvoorbeeld acne maar ook voor de genezing van littekens en als ontstekingsremmer voor reuma, artritis en voor de genezing van een botbreuk etc. De diepe grond van het zoutmeer herbergt een schat aan medische sedimenten.
Als u deze behandeling in de spa van een hotel zou krijgen, kost u dat veel meer, dus ga eens langs voor een bezoekje en ontspan naderhand in een van de kustdorpjes van Mar Menor zoals San Pedro, Sandiago de la Ribera of Los Alcázares

Torrevieja ( de oude toren )

Torrevieja is gebouwd op de kracht en welvaart van de zoutmeren en was ooit een slapend, vissersdorpje. Het werd verwoest door een aardbeving in 1829, is herbouwd en is vervolgens uitgegroeid tot een van de bekendste resorts in het zuiden van de Costa Blanca met een bevolking van 200.000 inwoners dat enorm toeneemt tijdens de feestperiode. Torrevieja is is bekend van de zoutmeren en is nog steeds een hoofd zoutproducent dat wereldwijd wordt verscheept. Het wordt beweerd dat de zoutmeren bijdragen aan het vootreffelijke en gezonde klimaat in deze omgeving.

Torrevieja is echte smeltkroes van culturen, niet alleen door de internationale invloeden maar ook door de mix van oude en nieuwe Spaanse gewoontes. Tradities zoals de siesta maken nog steeds een belangrijk deel uit van de Spaanse levensstijl dus verwacht niet veel op het gebied van zaken doen of winkelen tussen 14.00 en 17.00 uur!

De stad is een bruisende mix van lokale mensen en buitenlanders en is waarschijnlijk, na Benidorm het meest bekende resort aan de Costa Blanca. Torrevieja is een van de snelst groeiende steden langs de kust dat een overvloed aan bezoekers aantrekt van over de hele wereld en is een van de meest gevraagde reisbestemming voor europeanen aan de Costa Blanca Zuid.

Orihuela heeft een lange lijst met cultureel erfgoed met het grote aantal barrokke kerken en kloosters en is ook een drukke en aantrekkelijke stad met veel winkels en restaurants. Het is bekend door zijn overvloed van feesten waaronder de grootste, middeleeuwse markt in Spanje (in februari), processie tijdens de Pasen (Semana Santa), Moren en de Christenen (juli) en sportevenementen zoals de wielrenronde "La Vuelta de España".

De kust van Orihuela (Alicante provincie) heeft het Mediterrane klimaat en is volgens zeggen een van de meest gezonde plaatsen op aarde om te leven (W.H.O. statistieken), met jaarlijks ongeveer 320 dagen met zon en een gemiddelde temperatuur van rond de 20 ºC, lage vervuiling en heel weinig regen.
De kust van Orihuela ligt op het meest zuiderlijke punt van de Costa Blanca en beslaat ongeveer 16 km aan uitgestrekte stranden met fijn zand, rotsachtige grotten en sprankelend en helder blauw water van de middelandse zee, dat zich uitstrekt van Punta Prima (ten zuiden van Torrevieja) Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor en Mil Palmeras, met een aantal urbanisaties onderweg (met huizen en winkels).

Wat ooit een oud vissersdorpje was, is tegenwoordig een magneet voor toeristen en heeft veel te bieden met zijn prachtige, zandstranden. Calpe's handelsmerk is de ”Ifach”; een 332 m hoge rots dat tegenwoordig een natuurgebied is.

De top kan bereikt worden via een tunnel die door de rots heen loopt. Vanaf dat punt heeft men indrukwekkend, panoramisch zicht. Op een heldere dag, kan je zelfs Ibiza zien.

Calpe heeft een fantastische combination van oude cultuur en moderne, toeristische attracties. U kunt genieten op de prachtige stranden of gaan voor een avontuurlijke wandeling. Als u Calpe wilt ontdekken, kunt u beginnen in het oude dorpscentrum, vlakbij de arabische/moorse buurt. De oude ruines en de kerk ”Iglesia Vieja” zijn absoluut een bezoekje waard. De kerk is het enige overblijfsel uit de Mudejar stijl architectuur in de Valencia regio. In het dorpscentrum vindt u ook het archologische en fiesta museum.

De kust van BENISSA

Bevindt zich tussen Calpe en Moraira.
De mooie kustroute met zijn vele bochten lijst veel op de de Franse Riviera. De omgeving is bergachtig, groen en met villa's gebouwd op prachtige plekken. Velen zien deze omgeving als echt en authentiek Spanje.

MORAIRA

Moraira was a een vissersplaatsje. Tegenwoordig heeft het een prachtige jachthaven, veel restaurants en een klein en gezellige dorpssfeer. Achter Moraira ligt de grote en indrukwekkende bergketen genaamd ”Cumbre del Sol”. Het merendeel van de residenten in Moraira zijn Nederlanders, Zwitsers en Duitsers en Engelsen.

Costa Blanca, de witte kustlijn, strekt zich uit van Denia in het noorden tot aan Cartagena in het zuiden. Dit gebied heeft een van de beste klimaten in Europe, het zogenaamde micro klimaat, dat het mogelijk maakt om het hele jaar buiten activiteiten te doen. De temperatuur in de zomer is tussen de 25 en 35 graden. In de winter maanden tussen de 10 en 20 graden.

 • Zonnige dagen 300-320 per jaar
 • Gedeeltelijk bewolkt 20-40 per jaar
 • Regenachtige dagen 15-25 per jaar

The luchthaven, die de derde grootste is in Spanje, ligt in Alicante aan de kust. Er zijn dagelijkse vluchten naar de voornaamste luchthavens in Europa. Vanaf de luchthaven kunt u binnen 30 tot 90 minuten de verschillende bestemmingen aan de Costa Blanca bereiken.
Vanaf het noorden rijden zowel treinen als bussen naar de luchthaven. Vanaf het zuiden rijden alleen bussen. Het wegennet aan de Costa Blanca is een van de betere en best ontwikkelde in heel Spanje.

ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi is stretching out from the Albir beach in the east, to Sierra Helada in the south and Benidorm in the west.
Alfaz del Pi is an international place. People from more than 100 nations are living in this comunity, there are 18000 people registred in Alfaz del Pi . About 6000 norwegians live here.

Most norwegians know the name Alfaz del Pi, as they started purchasing properties here in the 60 s Alfaz del Pi has the biggest concentration of norwegian people in Spain. The climate and the well organized norwegian network, with 2 norwegian schools, the Norwegian Club, the Church etc etc. , is the reason why norwegians still seek this area for a shorter or a longer stay. Beside the norwegian dominance you also find dutch, english, and german colonies.

Playa de Albir invites to fishing and watersports, the beach in Albir is covered with round white stones, in total 6 km towards Altea. Albir is a small and ”new” city, The recidential buildings are maximum 5 floors high, it has a good variety of retaurants and shopping. It has only a few hotels which makes Albir much more quiet than Benidorm which is only 6 km away. Albir is on of the busiest places on Costa Blanca in the winter months. The beach promenade ”Paseo de las Estrellas” is decorated with stars engraved with names of well known actors, and is linked to the annual film festival which brings famous actors and visitors to the area.

LA NUCIA

La Nucia comunity stretches like a banana behind Benidorm, Alfaz del Pi and Altea This community is leaning towards the south with the 1200 m high mountains in the background Most of its area is built with villas and townhouses, in very green suroundings. La Nucia has more than 70 urbanisations and a center in the north towards Polop, with a well conserved older town built around the big church. A large antique market is arranged here every Sunday.

BENIDORM

De stad die alles biedt. Deze bruisende stad heeft een compleet aanbod van services en faciliteiten om de miljoenen nationale en internationale bezoekende toeristen jaarlijks te vermaken. Benidorm is bekend om de skyline, de grootste concentratie van wolkenkrabbers na Manhattan, New York. Het heeft Europa's hoogste hotel met 57 verdiepingen met een hoogte van 235 meters en het hoogste residentiële gebouw van 48 verdiepingen met een hoogte van 195 meters.

De stad is opgesplits worden in twee delen, Playa Poniente en Playa Levante, beiden met lange, uitgestrekte en prachtige zandstranden. Langs de stranden zijn veel restaurants, cafeterias en bars waar u op een terrasje heerlijk kunt ontspannen, kunt genieten van het zicht, het klimaat en het leven. Het eiland in de zee van Benidorm kijkt uit over deze twee stranden en kan worden bezocht met een ferryboot. Het zuidelijk georiënteerde strand is vijf kilometer lang en heeft een prachtige, aangelegde wandelpromenade, met mooi zicht over de kustlijn tot aan Alicante. Canafali is de naam van de prachtige plek die de stranden verdeeld in tweëen en waar zich het oude gedeelte bevindt.

Het oude gedeelte van Benidorm, is bewaard en in de oorspronkelijke stijl behouden gebleven en is verborgen tussen twee stranden met hun hoge flatgebouwen. Hier vindt u de vele tapasbars, restaurantjes en winkels met Spaanse specialiteiten.

Benidorm is een 24-uurs beleving, met 's avonds een water- en lichtstraal vanuit de zee en een keuze uit meer dan 50 jaarlijkse feestdagen in deze bruisende stad.

Zoals in de meeste, Spaanse toeristische gebieden, zijn er veel markten en winkels. De wekelijkse markt is op woensdag en zondag op het grote plein bij het hotel.

Net buiten het stadscentrum vindt u:

 • - Terra Mitica, Europa’s grootste amusementspark
 • - Terra Natura, een dierentuin
 • - Aqualandia en Mundomar - een waterpark en dolfijnenpark
 • - 3 grote golfbanen met zeezicht, waarvan er twee zijn ontworpen door Jack Nicklaus
 • - Asia Garden, een 5-sterren orientaals hotel en restaurant
 • - Villaitania, een 5-sterren hotel met 99 kamers, gebouwd als een dorpje omgeven door
 • golfbanen.
 • - Groot winkelcentrum La Marina.

FINESTRAT AND VILLAJOYOSA

De gemeentes van Finestrat en Villajoyosa zijn de dichtsbijzijnde buren van Benidorm aan de zuid-west zijde. De meeste mensen denken dat het strand van ”La Cala” met een nieuwe zone met ruime straten, mooi aangelegde, brede straten met palmbomen en veel groen, deel uitmaakt van Benidorm. Het maakt echter deel uit van Finestrat. Het oude dorpje van Finestrat is gelegen zowel vlakbij zee als de bergen en ligt aan de voet van de bekende berg "Puig Campana".

Het heeft prachtig zicht en een onderscheidende architectuur dat een Moorse invloed heeft en de meeste huizen in het oude dorp zijn betegeld met natuursteen.

Villajoyosa is de historische hoofdstad van het ”Marina Baixa” district. De kleurrijke huizen van Villajoyosa trekken jaarlijkse vele toeristen.

Een bezoekje aan de haven in de middag, biedt de mogelijkheid om de vangst van die dag te zien die worden aangeboden op de visafslag. De ”Doctor Esquerdo” boulevard, bevindt zicht langs het brede strand waarlangs de stad is gebouwd.
De geschiedenis van de stad kan worden bekeken tijdens de jaarlijkse ”Moren en Christenen” feest dat in juli wordt gehouden.
De plaatselijke chocolade fabrieken hebben een lange geschiedenis. Het etnische museum in de ”Casa Cultura” herbergt materiaal en gereedschap dat de laatste eeuwen door de chocolademakers is gebruikt. De plaatselijke fabrieken zien de toeristen graag langskomen.

POLOP

Polop is net zo spectaculair als de omringende plaatsjes. Met haar bekende waterbron Els Xorrets, dat het beste drinkwater uit de omgeving heeft, waar op een dorpsplein met een 221 open kranen vers bronwater uitstroomt.

De kerk, met zijn speciale kerktoren is van veraf te zien. De begraafplaats is gebouwd op de heuvel, daar waar de resten zijn van een Moors kasteel. Het was in dit dorpje waar de Spaanse schrijver Gabriel Miro zijn inspiratie opdeed.

Het heeft 2000 inwoners en dit maakt Polop het typische, kleine en authentieke dorpje dat u wilt bezoeken. Het is slechts 15 minuten rijden naar de Middellandse zee. Het dorp heeft ook veel wandelroutes, een van de beste in Spanje. Bovendien is er iedere zondag een antiekmarkt.

GUADALEST

Het historische bergdorpje Guadalest, het arendsnest op de bergtop is een prachtig plaatje. Vanaf de top van de berg heeft u prachtig zeezicht. Het dorp is verdeeld in verschillende gebieden, die bekend staan als historische plekken in Spanje. Arrable, is het moderne gedeelte dat aan een kant van de berg ligt. U kunt hier een grote varieteit van winkels vinden, o.a. een van de grootste collecties van "lladro", porseleinen aardewerk.

Op de berg is het kasteel, de enige entree is via een tunnel door de berg. Aan de andere kant van de tunnel is een afgrond van 400 meter dat leidt naar het meer dat het drinkwater bevat voor La Nucia en Alfaz. Het kasteel wordt beschermd door een muur dat dateert uit de Middeleeuwen. Het dorp heeft een gemeentehuis, een school en maar 200 inwoners. Verder is er nog een miniatuur museum dat zeker een bezoekje waard is. Guadalest is de tweede, meest bezochte toeristische attractie in Spanje.

CALLOSA DÉN SARRIA

TDe omgeving bekend van de waterval en het fruit "loquat" ofwel de mispels. De katholieke kerk “San Juan Bautista”, is gebouwd in de 18e eeuw en bevindt zich op het hogere gedeelte van de stad. De rivier Algar baant zich een weg door een ruige omgeving en komt uit bij de watervallen genaamd "Fuentes Algar".
Op de top van de dichstbijzijnde berg is het kasteel van Bernia dat gebouwd is in de 17e eeuw om de stad te beschermen tegen piraten.


DENIA

The streets and the buildings in Denia are the result of a long human existence and the cultures that have influenced the town. Cartagenans, Romans, Arabs, Iberians and the Cristians have marked Denia

The town was captured by the Christians in 1244, but still have a small muslim population

It was reacquired by the Spanish crown in 1803, after which Denia gained an increasingly important role as trading port. A community of English raisin traders lived in Denia from 1800 until the time of the Spanish Civil War in the late 1930s.

Denia is a busy city that also is an important tourist magnet. From the city center in a northern direction you will find approx. 15 km of white sandy beaches.

The old Fish quarter in the town is well kept with its whitewashed low buildings.

Denia has an important harbour with ferrys to Mallorca, Ibiza and Formentera.

The castle from the 16th century is the tallest building, 58 meters. It has an archeologic museum with items from 200 years B.C.

The local small railway train, also called ”the citronexpress” starts here and ends in Alicante.

Marques de Campo street is the place so sit down and relax in one of its street cafes.

There are to big golfresorts around the city, one with its own beach.

Denia and Javea has always been very popular with the english and german people.

The most famous fiesta is the arab and christian celebration in august. Saint Hans, 24th of june is also celebrated with big fireworks on the beach.

JAVEA

Javea is situated between two points, the Cape La Nao and the Cape San Antonio.

Has one old town, the newer town is build beside the old and are maximum 5 floors tall. Around the city and in the hills there are villas.

The area has many farms with olive and citrus trees

The Nature Park Montego has the highest point in the region 750 meters

Since the 1970s Xàbia/Jávea has become a popular place for affluent Northern European expatriates to purchase retirement villas and the town has an active property industry. Around 7,700 British nationals are registered as resident in the area,[3] as well as some 2,000 Germans[3] and many other nationalities. The town's population is now around 31,100;[3] but this is greatly swelled to well over 100,000 by the annual influx of summer tourists, with Spanish tourists predominating at the height of August.

The island of Ibiza lies some 90 km to the east, and it can be seen on clear days

ALTEA

Alfaz del Pi beslaat het gebied van het strand van Albir in het oosten, tot aan de Sierra Helada in het zuiden en Benidorm in het westen.
Alfaz del Pi is een internationale plaats. Mensen van meer dan 100 nationaliteiten wonen in deze gemeente en er zijn 18000 mensen geregistreerd in Alfaz del Pi. Hier wonen ongeveer 6000 Noren.


De meeste Noren kennen de naam Alfaz del Pi, omdat zij vanaf de zestiger jaren onroerend goed hebben gekocht wat is uitgegroeid tot de grootste concentratie van Noren in Spanje.

Het klimaat en het goed georganiseerde noorse netwerk, met twee Noorse scholen, de Noorse Club, de kerk etc., is de reden waarom de noren de voorkeur hebben voor deze omgeving voor een korter of langer verblijf. Naast de Noorse meerderheid zijn er ook veel Nederlanders, Engelsen en Duitsers in Alfaz del Pi.


ALBIR

Het strand van Albir werkt uitnodigend voor vis- en watersporten, het strand bestaat uit ronde, witte stenen en beslaat in totaal 6 km richting Altea. Albir is een klein en redelijk "nieuw" stadje. De residentiële gebouwen hebben een maximum van vijf verdiepingen en het heeft een grote variëteit aan restaurants en winkels. Albir heeft slechts een aantal hotel dat zorgt dat het rustiger is dan in Benidorm dat slechts 6 km verwijderd is. Albir is een van de drukste plaatsen aan de Costa Blanca tijdens de wintermaanden.

De wandelpromenade ”Paseo de las Estrellas” is gemarkeerd met een spoor van sterren en namen van bekende acteurs/actrices dat gelinked is naar het jaarlijkse terugkerende filmfestival dat bekende acteurs en bezoekers naar Albir brengt.

LA NUCIA

La Nucia bevindt zich achter de plaatsen Benidorm, Alfaz del Pi en Altea. Deze gemeente ligt richting het zuiden met 1200 m hoge bergen op de achtergrond. In deze groene gemeente, overheersen de villa's en bungalows en heeft een totaal van zeventig urbanisaties en een centrum in het noorden grenzend aan Polop, een authentiek, ouder dorpje gebouwd rondom een kerk op een heuvel. Iedere zondag is daar een grote, antiekmarkt.

Club de Golf Oliva Nova
http://golf.olivanova.com/
962 857 818 Urbanization Oliva Nova Golf 46780 Oliva
Club de Golf La Sella Denia
http://www.lasellagolfresort.com/en/la-sella-golf.html
966 454 252 Alquería de Ferrando s/n 03749 Jesús Pobre-Dénia
Club De Golf De Javea
http://www.clubdegolfjavea.com/
965 792 584 Ctra. Benitachell 4 03739 Xabia / Javea
Club de Golf Ifach
http://www.golf-directo.com/golf-es/Club-De-Golf-Ifach.htm
966 497 114 Urbanización San Jaime, Ctra. Moraira-Calpe, km 3, 03720 Benissa
Club de Golf Don Cayo
http://www.golfdoncayo.es/
965 848 046 Urb. Sierra de Altea Golf 03590 Altea la Vieja
Real De Faula – Golf 966 813 013 Av. Eduardo Zaplana Hernández-Soro Partida del Moralet 03500 Benidorm
Club de Golf de Bonalba
http://www.golfbonalba.com/
965 955 955 Partida de Bonalba, s/n 03110 Mutxamel
Alicante Golf
http://www.alicantegolf.org/
965 152 043 Avda. Locutor Vicente Hipólito, 37, La Condomina 03540 Playa San Juan
Club de Golf Alenda 965 620 521 Autovía Alicante-Madrid, km 15 03670 Monforte del Cid Alicante
Campo de Golf El Plantío
http://www.elplantio.com/
965 189 115 Ctra. Antigua Alicante-Elx, km 3, (close to Alicante Airport) 03114 Alicante
Golf & Country Club La Marquesa
http://www.lamarquesagolf.es/en/default/
966714258 Avda. Justo Quesada, s/n (near Guardamar de la Segura) 03170 Rojales
La Finca Algorfa Golf
http://en.lafincagolfresort.com/
966729010 Ctra. Algorfa-Los Montesinos, km 3, Finca La Rellana, 03169 Algorfa
Club de Golf Las Ramblas de Orihuela 966774728 Ctra. Alicante-Cartagena, km 48, Urb. Las Ramblas 03189 Orihuela Costa
Real Club de Golf Campoamor 965320410 Ctra. Cartagena-Alicante, km 48 03189 Orihuela Costa
Campo de Golf Villamartín 966765170 Ctra. Alicante-Cartagena, km 50, Urb. Villamartín 03189 Orihuela Costa
Altorreal Golf
http://www.golfaltorreal.es/
968 648 018 Avenida Golf, S/N, Urbanizacion Altorreal, 30506 Molina de Segura
Club de Golf Hacienda del Alamo SL 966 265 034 Avenida de Hacienda del Álamo, 11 30560 Fuente Álamo de Murcia
United Golf Resort La Tercia 968 104 499 Avda. Sierra de los Villares 97 30590 Lo Gea y Truyols
El Valle Golf Resort 968 033 002 Autovia San Javier - Murcia km. 4 30155 Baños y Mendigo
Mosa Golf Murcia 968 607 209 Colegio Publico Baños Y Mendigo, Carril Padillas, S/N 30155 Murcia
La Torre Golf Resort 968 032 240 Calle Anchoa 6 30709 Balsicas
Saurines de La Torre Golf 968 612 797 Las Terrazas de La Torre, 30709 Balsicas
Hacienda Riquelme Golf Resort 968 038 051 Sucina 30709 Balsicas
Mar Menor Golf Resort 968 041 765 Urb Mar Menor 30700 Torre Pacheco
LA Manga Club 968331234 Urb La Manga Golf Cartagena
Roda Golf & Beach Resort 968 191 175 Avda. Balsicas, 2. Los Narejos Urbanizaciones, Los Alcázares, 30730 San Javier
Condado de Alhama golf Resort 968 328 008 Urb Condo de Alhama 30840 Alhama
Real Club de Regatas de  Alicante

max. 9.0 m

96 521 3600

Alicante

Costa Blanca Yacht Club

max. 9.0 m

96 514 4491

Alicante

Club Nautico Costa Blanca

max. 3.0 m

96 526 6986

Altea

Club Nautico de Altea

max. 5.0 m

96 584 2185

Altea

Mascarat Luis Campomanes

max. 5.0 m

96 584 2200

Altea

Benidorm Yacht Club

max. 10.0 m

96 585 3067

Benidor.0 m

Club Nautico de Benidor.0 m

max. 5.0 m

96 585 3067

Calpe

Les Bassetes Harbour

max. 14.0 m

96 583 1213

Calpe

Darsena Puerto Blanco

max. 3.5 m

96 583 1337

Calpe

Club Nautico de Calpe

max. 5.0 m

96 583 1809

Calpe

Darsena de la Illeta

max. 5.0 m

96 563 1748

Campello

Club Nautico de Javea

max. 3.0 m

96 573 0350

Denia

Denia Yacht Club

max. 3.0 m

96 578 0945

Denia

Club Nautico de Javea

max. 2.0 m

96 579 1025

Javea

Club Nautico de Moraira

max. 7.5 m

96 574 4319

Moraira

Moraira Yacht Club

max. 7.5 m

96 574 4461

Moraira

Club Nautico Dehesa de Campoamor

max. 2.5 m

96 532 0386

Orihuela

Cabo Roig Sports Marina

max. 2.5 m

96 667 0574

Orihuela

Puerto Deportivo de Cabo Roig

max. 4.0 m

96 676 0176

Pilar de la Horadada

Club Nautico Torre de la Horadada

max. 3.5

96 535 1687

Pilar de la Horadada

Sociedad Deportiva Club  Nautico

max. 5.0 m

96 541 2403

Santa Pola

Club Nautico de Torrevieja

max. 9.0 m

96 571 0108

Torrevieja

Sport Marina International

max. 9.0 m

96 571 3605

Torrevieja

Royal Yacht Club

max. 9.0 m

96 571 0112

Torrevieja

Puerto de Villajoyosa

max. 7.0 m

96 589 3606

Villajoyosa

whatsapp