We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

Viass Iberia Property

  • +1,500

    Clientes en cartera

  • +4000

    Propiedades a la venta

  • +60

    Ciudades


 
Woningen in Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid, wij hebben kantoren in Albir, Villajoyosa, Villamartin en Drammen in Noorwegen. Het bedrijf is opgericht in 2001 door Noorse eigenaren.
VIASS IBERIA PROPERTY biedt een prachtige selectie van de beste woningen te koop en te huur in de meest indrukwekkende delen van de Costa Blanca. Ons teams spreekt 7 talen en is tot uw beschikking om u te helpen het ideale huis te vinden.
 
Onze partners in Barcelona en Costa de Sol die vertegenwoordigen:
 
Costa Brava - van Barcelona tot de Franse grens.
Costa del Sol - van Nerja in het noorden tot Sotogrande in het zuiden.
 
De oprichters van het bedrijf hebben meer dan 30 jaar ervaring in verkoop en vastgoedontwikkeling in Spanje, waardoor we over de middelen, netwerken en ervaringen beschikken die nodig zijn in de lokale markt om een ​​uitstekende en efficiëntie service te bieden aan kopers, verkopers en die op zoek zijn naar vakantieverhuur en het hele jaar.
 
 

Ons Team

Helge Johnsen

Makelaar/Bouw Ingenieur

Arv henning

Arv Henning Tjore

Beëdigd Makelaar

sandra

Raquel Díaz

Verhuur/Sales Support

Oddveig Solberg

Makelaar

Gabi Baischer

Makelaar

Elfi Baischer

Makelaar

Cecilie Ekmark

Makelaar

Vicente Guijarro

Architect

Franklin Orlando Paladines

Bouw opzichter

whatsapp