We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

Financieel advies bij de aankoop van uw huis.

Het is belangrijk voor ons dat onze k lanten de mogelijkheid hebben tot financiering van een deel van het aankoopbedrag met een hypotheek, mochten zij dat willen. Ons kantoor dat meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop van onroerend goed heeft, heeft vanaf het begin een aantal betrouwbare en solide banken bekeken en werken sindsdien al vele jaren samen met de Nykredit en DNB Luxembourg en de meest concurrerende en betrouwbare Spaanse banken, tot de volledige tevredenheid van onze klanten. Er is een bezoek nodig voor de taxatie van de woning in het proces van goedkeuring voor een hypotheek dat door ons zal worden gecoördineerd door ons en wij zullen u informeren tijdens dit proces. Op de dag van ondertekening van de overdracht bij de notaris, zullen wij en een vertegenwoordiger van de bank aanwezig zijn.

Het is belangrijk om te weten dat onze financiële adviseurs u de beste voorwaarden en prijzen aanbieden voor uw nieuwe huis en auto. Zowel bij de aanschaf van uw nieuwe huis in Spanje als met de verzekering van uw auto, kunnen wij u adviseren.

whatsapp