We use own and third party cookies to improve your experience and our services, analyzing the navigation on our web site. If you continue navigating, we consider you are accepting the use of the site. For more information please visit our Cookies Policy.

Viass Iberia Property

  • +1,423

    Clientes en cartera

  • +7000

    Propiedades a la venta

  • +60

    Ciudades

VIASS Iberiaproperty, is een makelaarskantoor met Noorse eigenaren, opgericht in 2002 en heeft haar hoofdkantoor in Albir, Costa Blanca Noord en onderhoudt dagelijks contact met hun kantoor in Drammen, Noorwegen. 

Ons internationale team heeft de professionele kennis en is vriendelijk en service-gericht en kent hun weg in Spanje. De eigenaren en oprichters van het bedrijf hebben maar liefst 25 jaar ervaring in de verkoop en bouw van onroerend goed in het buitenland.

We hebben ook ons eigen kantoor aan de Costa Blanca, Villamartin, Torrevieja en Villajoyosa en werken samen met onze partners in Barcelona en Mallorca, die de volgende kust vertegenwoordigen:

Costa Brava -  van het noorden van Barcelona tot aan de grens van Frankrijk.

Costa Blanca -  van Denia in het noorden tot Cartagena in het zuiden. 

Costa del Sol - van Nerja in het noorden tot aan Sotogrande in het zuiden.

De meeste woningen hebben wij exclusief te koop via onze kantoren.

Wij kunnen onze klanten een ruime selectie bieden uit onze eigen portfolio van meer dan 1500 woningen, in verschillende groottes en prijzen. Villa's, fincas, hotels, appartementen, penthouses, luxe appartementen, bungalows, bouwgrond en bedrijfspanden.

Bovendien, kunnen wij u meer dan 95% van alle woningen aanbieden die op dit moment te koop zijn in Alfas del Pi, Albir en Altea. Ons aanbod bestrijkt meer dan 50% van de woningen die te koop zijn aan de Costa Blanca Zuid. Ook kunnen wij u een ruim aanbod bieden van woningen in de regio Murcia. 

SERVICES VOOR DE EIGENAREN

De woningen die wij te koop hebben worden op een aantrekkelijke manier gepresenteerd op onze website, mobile website, iPhone app en op de roterende, digitale display in onze kantoor etalage.

Wanneer wij uw woning in de verkoop nemen, werken wij met professionele fotografen

Viass Iberiaproperty evalueert uw woning en legt u alle details uit over de kosten die gepaard gaan met de verkoop van uw woning.

Onze verkopers weten precies wat onze klanten zoeken en kunnen u adviseren over de verbeteringen aan uw woning, zodat die nog aantrekkelijker wordt gemaakt voor de verkoop.

Wij maken ook publiciteit voor uw woning in het buitenland zodat uw woning in meerdere landen wordt gezien.

De informatie van uw woning delen wij ook met internationale makelaars met wie wij een samenwerkingovereenkomst hebben.

Geen verborgen kosten, geen verkoop = geen betaling van de courtage.

Wij zijn altijd aanwezig bij de notaris afspraken op de dag van de overdracht van uw woning.

SERVICES VOOR DE KOPERS

Wij hebben een systematische en organisatorische manier van werken om de ideale woning te vinden die voldoet aan de wensen van onze klanten.

De services die wij onze kopers kunnen bieden, bestaat uit het maken van persoonlijke afspraken en wij kunnen, indien gewenst, transport organiseren van de luchthaven naar uw accommodatie in Spanje. 

Wij bieden u zowel nieuwe als bestaande woningen aan in de meest aantrekkelijke plaatsen langs de kustlijn van Spanje. Viass Iberiaproperty werkt met professionele, kleine en grotere kwalitatieve bouwbedrijven. Wij werken samen met:

- bouwbedrijven die complete villa's bouwen, verbouwingen, uitbreidingen en renovaties doen, het (opnieuw) ontwerpen van uw tuin en de installatie van zwembaden.

- binnenhuis architecten die u een compleet interieur design en meubelvoorstel bieden 

- tuin onderhoudsbedrijven

- schoonmaakbedrijven 

Om tot een rechtsgeldige aankoop te komen, werken wij werken samen met zowel Nederlandse als Spaanse advocaten. Wij gaan altijd met onze klanten mee naar de notaris op de dag van de overdracht van de woning. 

Wij assisteren onze klanten altijd bij het verkrijgen van de Spaanse identiteitspapieren (NIE nummer), residentie dokumenten, het openen van een bankrekening en indien gewenst een hypotheek.

Wij werken samen met Nederlands sprekende belastingadviseurs voor individuele overdrachten, verzekeringen, erfenissen, belastingaangifte, registratie van auto's etc.

Het allerbelangrijkste is, dat wij er ook voor u zijn nadat u uw woning heeft gekocht om u te helpen met alle praktische zaken die komen kijken bij de aankoop van een woning in het buitenland.

Wij regelen voor u de naamsverandering voor de electriciteit, water en gas contracten en ook voor de bijdrage voor de ophaal van vuilnis, de Vereniging van Eigenaren, en de eigendomsbelasting.

We helpen u graag met uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.
U blijft onze klant zolang u de eigenaar bent van uw woning.

Ons Team

Estamos encantados de trabajar contigo

Helge Johnsen

Makelaar/Bouw Ingenieur

Arv henning

Arv Henning Tjore

Beëdigd Makelaar

sandra

Urechii Vera Fiodorovna

Advocaat / Makelaar

Oddveig Solberg

Makelaar

Gabi Baischer

Makelaar

Elfi Baischer

Makelaar

Cecilie Ekmark

Makelaar

Vicente Guijarro

Architect

Franklin Orlando Paladines

Bouw opzichter

whatsapp